GREEN WEEK

Selve kjernen i det vi gjør er å legge til rette for – og oppfordre til langtidsbruk, så vi kan kan bidra til å redusere de enorme mengdene sports-og friluftsutstyr som kastes eller ligger ubrukt. Samtidig er årets mørkeste dag for miljøet, Black Friday, rett rundt hjørnet.
Vi ønsker å bidra til at denne dagen blir litt grønnere og litt mer positiv. Så hos oss blir black week til green week, og vi gir 50% rabatt på alle våre reparasjonstjenester* fra 22-26.november.
Tilbudet gjelder uansett hvor du bor, så lenge du kommer innom oss på Melhus – eller sender den per post senest 26.november. Det gjelder alle merkevarer, og det gjelder telt, soveposer, ryggsekker og teknisk bekledning.
I tillegg vil vi oppfordre til å ta del i de ulike initiativene rundt om i landet.
Vår samarbeidspartner Barents Outdoor og Trondhjems Turistforening arrangerer Green Friday på Melhus og i Trondheim sentrum. Arrangementet på Melhus kan du melde deg på her og arrangementet i Trondheim sentrum kan du melde deg på her.
Her kan du se en samleside over alle lokale arrangementer.
Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr!
*vi fikser det aller meste, men må ta forbehold om at produktet lar seg reparere, og at vi kan utføre den aktuelle reparasjonen.